SSNH » Aangepast Sporter » Nieuws » Welke sport PAST bij jou?

Welke sport PAST bij jou?

geplaatst op 29 oktober 2014 -

Houd je van sporten maar weet je niet welke sport er bij jou PAST? Probeer verschillende sporten uit en ontdek welke sport jij leuk vindt! Meld je nu aan voor het project PAST!

Project PAST (Passend Aangepast Sporten Traject) is actief in de gehele regio Amstel en Meerlanden. Het is een project waarbij kennis gemaakt wordt met verschillende sporten en verenigingen. De verenigingen zijn gespecialiseerd om sporters met een achterstand of beperking te ondersteunen, zodat zij toch met plezier kunnen sporten. Bij PAST kan je ervoor kiezen om één of meerdere sporten uit te proberen, door vier kennismakingslessen bij de vereniging te volgen. 

Met welke sporten kun je kennismaken?
Er is keuze uit veel verschillende sporten, en er komen nog steeds nieuwe sporten en verenigingen die meedoen bij. Onder andere kan je kennismaken met: basketbal, rolstoeltennis, zwemmen, hockey, voetbal en nog veel meer! Kijk hier voor een overzicht van het totale sportaanbod.

Voor wie?
Het project PAST is bedoeld voor iedereen die niet mee kan komen bij een reguliere sportgroep. Wij onderscheiden drie groepen: lichamelijke beperking, verstandelijke beperking en een vorm van autisme. In dit overzicht staat welke sport voor welke doelgroep geschikt is.

Kosten
Voor vier kennismakingslessen bij een vereniging betaal je slechts € 6,-. Meedoen met PAST is vrijblijvend, maar je kunt er daarna voor kiezen om lid te worden bij de vereniging.

Meer Informatie
Voor meer informatie kan je mailen naar: past@sportservicehaarlemmermeer.nl of bel naar 023 - 557 59 37.

Aanmelden
Meld je nu aan via dit formulier.

 

< terug naar overzicht