Special Olympics Regionale spelen Haarlemmermeer

26/09


Op zaterdag 26 september 2015 organiseert Sportservice Haarlemmermeer, in samenwerking met Stichting Special Olympics Nederland en verschillende lokale sportverenigingen, Special Olympics Regionale spelen in Haarlemmermeer. Op deze dag komen zo’n 400 deelnemers met een verstandelijke beperking in actie in het Sportcomplex Koning Willem- Alexander en op het Arnoldus Sportpark in Hoofddorp. Hockey, atletiek, tennis, judo, tafeltennis en zwemmen zijn de zes sporten die aan bod komen.

Special Olympics partners

Officiële opening door Sportwethouder Adam Elzakalai
Om 8.45 uur is de officiële opening in Sportcomplex Koning Willem-Alexander o.l.v. speaker Henk-Jan Kerkhoff, presentator van Eurosport én ambassadeur van Special Olympics Nederland. Na een welkomstwoord, het hijsen van de Special Olympics vlag, het uitspreken van de eed en het aansteken van het Special Olympics vuur, zal Sportwethouder Adam Elzakalai de officiële openingshandeling verrichten en kunnen alle sporttoernooien starten.

Zes sporten, twee sportlocaties
In Sportcomplex Koning Willem-Alexander kun je de sporters aanmoedigen die aan judo, zwemmen of tafeltennis doen. Ook een kijkje nemen bij tennis, hockey of atletiek? Dan kun je afreizen naar het Sportpark Arnolduspark, zo’n 20 minuten verderop. Aan het eind van de dag is per sport een prijsuitreiking. De sporters gaan voor de overwinning, maar alleen door hun inzet zijn het al winnaars!

Randactiviteiten
Naast alle toernooien is nog veel meer te beleven tijdens dit fantastische evenement. Bij Sportcomplex Koning Willem-Alexander is een Beweegplein georganiseerd door SV Pax. Speel & spring mee! Leef je uit. Kom aanwaaien wanneer je wilt. Ook bij Sportpark Arnolduspark zijn springkussens aanwezig waar je je op kunt vermaken.

Fotobooth bij Sportcomplex Koning Willem-Alexander

Wil jij al je vrienden laten weten dat jij op deze fantastische dag aanwezig bent?! Of misschien een leuke herinnering voor later? Kom langs bij de Special Olympics Fotobooth, waar jij je unieke Special Olympics foto, met achtergrond naar keuze, via social media direct kunt delen met je vrienden!

Officiële Sluiting & feest!

Om 17:00 uur wordt Special Olympics Regionale Spelen Haarlemmermeer officieel afgesloten met het strijken van de Special Olympics vlag en het doven van het vuur. Vanaf 17:30 uur volgt een feestelijke afsluiting met een DJ.

Kom, kijk en moedig aan!
Kom, kijk en moedig onze sporters aan tijdens deze fantastische dag! Download de Haarlemmermeer Sportapp voor meer informatie over de Special Olympics Regionale Spelen Haarlemmermeer. Hier vind je onder andere het programma, routes en plattegronden.

Bestanden:
Atletiek : Definitieve inschrijfformulier SORS 2015 Atletiek.xls
Hockey : Definitieve inschrijfformulier SORS 2015 Hockey.doc
Judo : Definitief inschrijfformulier SORS 2015 Judo.doc
Tafeltennis : Definitieve inschrijfformulier SORS 2015 Tafeltennis.doc
Tennis : Definitieve Inschrijfformulier SORS 2015 Tennis.xls
Zwemmen : Definitieve Inschrijfformulier SORS 2015 Zwemmen.xls

< terug naar overzicht